Wie zijn wij?

In 2004 hebben we Adviespraktijk David & van Wezel opgericht. Wij richten het accent van onze werkzaamheden op goed, gezond en prettig leven en werken voor zowel het individu als binnen organisaties.

Pepita David:

Pepita

Pepita David

Ik ben opgeleid als psycholoog, GZ psycholoog en psychotherapeut (BIG-geregistreerd) . Ik heb een achtergrond in klinische psychologie en ben gespecialiseerd in psychotherapie voor volwassenen. Daarnaast ben ik geschoold als vertrouwenspersoon.

Sinds 1999 ben ik werkzaam als bedrijfspsycholoog en houd mij bezig met de thema’s agressie, geweld en trauma opvang. Ik begeleid werknemers die uitvallen in het arbeidsproces of dreigen uit te vallen wegens balans problemen.

Met veel plezier geef ik ook voorlichting, workshops en trainingen op het gebied van trauma opvang, omgaan met agressie en omgangsvormen.

Ingrid van Wezel:

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker en daarna geschoold als vertrouwenspersoon en mediator.

Ingrid van Wezel

Ingrid van Wezel

Tevens ben ik werkzaam geweest als personeelsadviseur en interim manager, intern vertrouwenspersoon en bedrijfsmaatschappelijk werker.

Als zelfstandig ondernemer ben ik al sinds 1996 actief als extern vertrouwenspersoon, trainer en coach. Vanaf 1999 ben ik als ( NMI-geregistreerd) mediator actief.

Als mediator ben ik gespecialiseerd in arbeidsgeschillen, echtscheidingen en omgangsregelingen. Ik ben aangesloten bij de Rechtbank van Amsterdam als mediator. Sinds 2008 houd ik mij ook bezig met mediation in strafzaken.